Datorită noului procesor dezvoltat de Google, Pixel 6 și Pixel 6 Pro dispun de o cameră de spate de 50 megapixeli (care scade la 12,5 megapixeli pentru procesarea fotografiilor), cu tehnologia ultra-wide. Versiunea Pro a noului smartphone va beneficia de o cameră de spate suplimentară și una de față mai performantă, cu un senzor pentru o rezoluție mai ridicată și un obiectiv mai mare. Ambele smartphone-uri pot filma 4K, la 60fps.

În cadrul evenimentului, axat în cea mai mare parte pe procesorul care se află în noile telefoane, Google a arătat unele funcții inovative ale acestuia, precum recunoaștere vocală sau traducere în timp real. Memoria RAM pornește de la 8GB pentru Pixel 6 și, respectiv, 12GB pentru Pixel 6 Pro. Ecranele OLED, de 6,4 și 6,7 inch au o rată de refresh de 90Hz, respectiv 120Hz. Ambele ecrane se află în spatele unei sticle Gorilla Glass Victus și suportă tehnologia HDR. Pot rula videoclipuri de 240 fps la rezoluție full HD.

Cele două smartphone-uri au baterii de 4614mAh și 5004mAh, dar Google nu a precizat exact autonomia acestora. Prețurile telefoanelor pornesc de la 599 de dolari pentru Pixel 6 și 899 de dolari pentru Pixel 6 Pro. Nu este clar încă dacă noul telefon va fi disponibil și în România, însă nu este exclus ca în cazul în care va fi posibilă cumpărarea acestuia, prețurile să fie mai mari decât cele oficiale. Livrările vor demara începând cu 28 octombrie.

Sursă alternativă: The Verge

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday