Google a lansat astăzi noile modele de smartphone, Pixel 4 și Pixel 4 XL, în cadrul unui eveniment care a avut loc la New York. Dispozitivele sunt dotate cu un CIP radar SOLI, așezat lângă camera frontală, care permite un răspuns mai rapid din partea funcției de deblocare facială, precum și la gesturile făcute deaspura ecranului. O altă funcție permite transcrierea în timp real, sub formă de text, a înregistrărilor audio, prin intermediul inteligenței artificiale.

Prețul pentru Pixel 4 este de 799 de dolari, același pe care Huawei îl anunța pentru un Mate 30, iar pentru Pixel 4 XL, prețul este de 899 de dolari. Vor fi puse la vânzare începând cu 24 octombrie.

Modelul de bază are 64 GB capacitate de stocare, iar cel XL, 128 GB. Ambele au 6 GB RAM și rulează cea mai nouă versiune de Android 10. Telefoanele au două camere pe partea din spate, care oferă o calitate a imaginii superioară, chiar și pentru fotografiile făcute de la distanță. Și funcția Google Asisstant va avea un timp de răspuns mai scurt, întrucât comenzile utilizatorului nu vor mai fi trimise către Cloud, ci executate pe dispozitiv.

În cadrul evenimentului, Google a prezentat un update pentru linia de laptopuri. Pixelbook Go vine cu o baterie mai mare cu 15% față de modelul anterior, iar prețul de vânzare este de 649 de dolari. Este dotat și cu un nou tip de tastatură și un capac de spate mai ondulat, care-l face mai „confortabil”.

Google a mai prezentat și un nou asistent vocal, Nest Mini, proiectat sub forma unui puck de hockey. Cu un preț de 49 de dolari, acesta vine cu o capacitate mai bună de a recunoaște vocea utilizatorului, chiar și în zonele zgomotoase,  De asemenea, anticipează mai bine comenzile pe care utilizatorul ar putea să i le adreseze.

Evenimentul de lansare:

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday