Update 2: Autoritățile locale anunță că până acum au fost raportați 60 de răniți, dar operațiunile sunt încă în desfășurare.

Update: Purtătorul de cuvânt al poliției a confirmat că trei persoane au murit în urma deraierii trenului. A precizat că nu se cunoaște exact numărul răniților, dar a adăugat că “pot să afirm că trenul era plin cu pasageri la momentul accidentului”, inclusiv cu elevi. Traficul feroviar este blocat complet în regiune.

Știrea inițială:

Mai multe persoane au fost rănite după ce un tren de pasageri a deraiat, vineri, în regiunea Garmisch-Partenkirchen din Bavaria, în sudul Germaniei. Incidentul a declanșat o operațiune de salvare la scară largă, transmite Deutsche Welle. Conform Reuters, care citează publicația germană Bild, o persoană a decedat.

Purtătorul de cuvânt al poliției a precizat că ”sunt cel puțin câteva persoane rănite” și că o ”operațiune mare de salvare este în curs de desfășurare”. Până în acest moment nu este clar câte persoane se aflau în tren și motivul din cauza căruia acesta a deraiat.

Sursă: DW

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday