Traficul feroviar din Munchen a fost suspendat temporar, iar perimetrul a fost asigurat, poliția germană precizând că zona din împrejurimi este sigură. 

În acest moment nu avem informații care să sugereze un potențial atac. Din datele inițiale, în urma exploziei au rezultat patru răniți, iar traficul feroviar este suspendat pe liniile principale, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Munchen.

Ministerul de Interne a declarat pentru publicațiile germane că explozia a fost rezultatul unui impact între o bombă din al Doilea Război Mondial de 250 de kg și un utilaj în timpul săpăturilor de pe șantier. 

Șantierul face parte din proiectul “A doua linie principală” de construire a unei linii feroviare care va trece prin centrul orașului. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale serviciilor pentru situații de urgență.

Surse alternative: CNN, Bild, Deutsche Welle

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday