Producătorul german vrea să compenseze efectele pandemiei de coronavirus asupra muncitorilor săi, precum necesitatea de a de a purta mască și lucrul de acasă.

Din cauza coronavirusului, anul 2020 a fost unul încărcat de provocări. În aceste vremuri extraordinare, compania s-a putut baza pe flexibilitatea și disponibilitatea angajaților săi, a declarat Wilfried Porth, șeful de resurse umane al Daimler.

Michael Brecht, președintele comitetului general al companiei germane, a completat: De la a purtatul măștii și până la lucrul de acasă, sunt lucruri stresante, enervante și oamenii își fac treaba în condiții dificile – dar acestea sunt realitățile. Cu acest bonus vrem să mulțumim tuturor colegilor noștri pentru angajamentul lor. Ați adus astfel o contribuție semnificativă la succesul nostru. Fără munca asiduă și dedicarea angajaților săi, Daimler nu ar fi reușit niciodată să facă față atât de bine pandemiei.

Compania a declarat că peste 160 de mii de angajați vor primi bonusul la salariul din decembrie, inclusiv toți șefii de echipă ai tuturor filialelor din Germania. De asemenea, Daimler a specificat că suma este netă.

Sursă alternative: Reuters.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday