“Spitalul Militar de Urgență Dr. Aristide Sefioti”din Galați a preluat miercuri, 2 martie, de la echipajele SMURD Galați, doi pacienți de naționalitate ucraineană, o femeie în vârstă de 44 de ani și un bărbat în vârstă de 19 ani, mamă și fiu”, anunță MApN.

Pacienții, care prezentau plăgi prin împușcare, au fost internați în cadrul secției de ortopedie – traumatologie din unitatea sanitară militară pentru îngrijiri de specialitate. Ambele persoane sunt în stare stabilă.

Reprezentanții ISU Galați, citați de presa locală, precizează: “Au fost operaţi deja în Ucraina şi necesitau doar îngrijire medicală. Acesta este motivul pentru care două autospeciale de SMURD de la Galaţi s-au deplasat în Republica Moldova şi i-au preluat de acolo, de la colegi, şi au fost transportaţi la Spitalul Militar. Este doar supraveghere medicală. Sunt în afara oricărui pericol. Cei doi răniţi au fost preluaţi de cadrele medicale ale Spitalului Militar Galaţi“.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday