Cel mai mare număr de cazuri zilnice s-a centralizat pe 31 martie, când 7.578 de francezi au fost confirmați ca purtători ai COVID-19. Ieri, autoritățile de la Paris înregistrau 6.111 cazuri noi, cele mai multe de la finalul lunii martie, conform Reuters.

Ministerul Sănătății a transmit că numărul pacienților internați în spitale este, în continuare, constant, pentru că virusul s-a răspândit mai mult în rândul tinerilor, care prezintă forme mai ușoare și simptome mai puține.

În aceste condiții, masca de protecție a devenit obligatorie în școli, în toate spațiile închise, pentru toate persoanele în vârstă de peste 11 ani. În Paris, masca este obligatorie în toate spațiile publice.

De la începutul pandemiei, în Franța au fost identificate peste 267 de mii de persoane infectate, dintre care peste 30 de mii au decedat, iar aproape 86 de mii s-au vindecat.

Sursa: Reuters

Sursa grfic: Worldometers.info

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday