Cu o etapă înainte de finalul preliminariilor, naționala este cu un punct în spatele Macedoniei de Nord. În ultimul meci, România va întâlni în deplasare Liechtenstein, în timp ce Macedonia de Nord va juca pe teren propriu cu Islanda. Meciurile vor avea loc duminică.

Prima repriză a fost una echilibrată, cu o posesia mai bună pentru naționala noastră. Ambele echipe și-au creat ocazii de gol. Prima șansă de a înscrie a aparținut islandezilor. În minutul 11, după un corner, un fundaș islandez a rămas nemarcat în mijlocul careului însă a șutat mult peste poarta apărată de Florin Niță. Următoarea ocazie și-au creat-o tricolorii. În minutul 22, Florin Tănase a prelungit pe spate o centrare din corner, balonul a ajuns la Alin Toșca, însă fundașul stânga nu a reușit să reia în plasă dintr-o poziției incomodă. Un sfert de oră mai târziu, Răzvan Marin a finalizat o acțiunea colectivă frumoasă, însă șutul acestuia a fost unul pe slab, pe direcția portarului. Ultima ocazie de gol din prima repriză a aparținut însă islandezilor. Decarul Gudmundsson a șutat puțin pe lângă poartă, din interiorul careului.

Repriza a doua a fost la fel de echilibrată. Islanda a început mai bine, însă prima ocazie de gol și-a creat-o România. În minutul 53, Denis Alibec a fost lansat perfect cu exteriorul de Ianis Hagi, a pătruns în careu și a șutat, dar șutul său a fost parat cu ușurință de portarul oaspeților. Patru minute mai târziu, oaspeții au fost aproape de gol, însă Ianis Hagi respins de pe linia porții o reluare cu capul a unui jucător islandez. În minutul 67, selecționerul Mirel Rădoi a făcut o triplă schimbare. Au ieșit Toșca, Alibec și Stanciu și au intrat, Nicușor Bancu, Andrei Ivan și Olimpiu Moruțan. Zece minute mai târziu, a ieșit Florin Tănase și a intrat Alexandru Maxim. Cea mai mare ocazie de gol a meciului a avut loc în minutul 86. Ianis Hagi a șutat din afara careului, însă mingea a lovit bara. 

Echipa de start a României:  1. Florin Niţă (P) – 2. Andrei Rațiu, 6. Vlad Chiricheș (căpitan), 5. Ionuț Nedelcearu, 3. Alin Toșca – 8. Alexandru Cicâldău, 18. Răzvan Marin, 23. Nicolae Stanciu – 14. Ianis Hagi, 7. Denis Alibec, 19. Florin Tănase.

Formula de început a Islandei: 13. Elias Rafn Olafsson (P) – 3. Alfons Sampsted, 6. Brynjar Ingi Bjarnason, 4. Daniel Leo Gretarsson, 23. Ari Skulason – 7. Isak Bergmann Johannesson, 8. Birkir Bjarnason (căpitan), 16. Stefan Teitur Thordarson – 10. Albert Gudmundsson, 19. Sveinn Aron Gudjohnsen, 11. Jon Dagur Thorsteinsson.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday