Anunțul a fost făcut de echipa londoneză pe canalele oficiale de comunicare: ”Este o decizie dificilă, Consiliul de Administrație și patronul clubului nu au luat-o cu ușurință. Îi suntem recunoscători lui Frank pentru ce a realizat, dar rezultatele și performanțele recente nu îndeplinesc așteptările clubului” scrie Chelsea în comunicatul oficial.

Presa engleză scrie că cel mai probabil, Thomas Tuchel (47 de ani) îl va înlocui pe Lampard. PSG i-a încheiat contractul antrenorului german la finalul anului trecut, tot în urma unor rezultate nesatisfăcătoare în campionat.

Frank Lampard (42 de ani) a preluat-o pe Chelsea în vara anului 2019, după ce echipa s-a despărțit de Maurizio Sarri. A terminat sezonul pe locul 4, iar în actuala stagiune, Chelsea este pe locul 9, la 11 puncte de liderul Manchester United. Chelsea are 8 victorii, 6 înfrângeri și 5 rezultate de egalitate.

Frank Lampard a jucat pentru clubul londonez timp de 13 ani, pentru care a bifat 429 de prezențe și a înscris de 147 de ori. Are în palmares trei campionate, 4 Cupe ale Angliei, 2 Cupe ale Ligii, două Supercupe ale Angliei, un titlu Champions League și unul în Europa League.

Sursa: comunicatul Chelsea Londra.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday