Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv pe fostul senator Cătălin Voicu la şapte ani de închisoare cu executare, în dosarul în care era acuzat de abuz în serviciu.
În primă instanță, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe Cătălin Voicu la cinci ani închisoare cu executare, pentru complicitate la abuz în serviciu, în dosarul în care este acuzat de intervenţii la conducerea Electrica şi Electrica Serv pentru ca o firmă să primească preferenţial contracte.
Instanţa de fond a constatat însă că fapta de care este acuzat este concurentă cu cea pentru care fusese condamnat în anul 2012 la şapte ani de închisoare, astfel că a dispus ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea, respectiv de şapte ani închisoare, la care se adaugă interzicerea unor drepturi pe o perioadă de trei ani. Instanţa a menţinut şi confiscarea de la acesta a sumelor de 200.000 euro şi 119.000 lei.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday