Chestorul Cătălin Ioniță, care a demisionat marți de la conducerea Poliției Române, s-a prezentat astăzi la sediul DNA. Acesta a declarat că este audiat ca suspect într-un dosar. 

“Am fost citat in 18 iunie pentru a mi se aduce la cunoștință calitatea de suspect într-un dosar. Am considerat că este de datoria mea sa fac un pas înapoi, pentru a proteja imaginea Ministerului de Interne și a Poliției Române. Demisia mea este un gest de demnitate și onoare”, a susținut Cătălin Ioniță.

“Cariera mea este impecabila si voi merge pana in panzele albe sa imi dovedesc nevinovatia. (…) Nu exista nicio abatere a mea de la lege si de la morala si voi demonstra acest lucru. Dincolo de suprinderea pe care o am, am determinarea sa clarific aceste aspecte”, a adăugat fostul șef al Poliției Române.

Ioniță a renunțat, marți, la funcția pe care o ocupa de la începutul acestui an, invocând motive personale. Funcția a fost ocupată de chestorul Ioan Buda, fost șef al Poliției de Frontieră.

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday