Fostul șef de campaniei al lui Donald Trump, Paul Manafort, a pledta vinovat pentru două capete de acuzare, a declarat procurorul special Robert Muller.

Manafort a pledat vinovat pentru o acuzație de conspirație împotriva Statelor Unite și de conspirație pentru a obstrucționa justiție, prin încercarea de a manipula martori.

Fostul șef de campanie al lui Donald Trump a acceptat să coopereze cu procurorul special Robert Mueller în ancheta privind amestecul Rusiei în alegerile americane prezidenţiale din 2016, conform BBC.

Președintele Donald Trump nu este menționat, nici rolul lui Manafort în campania acestuia.

Procurorii vor renunța la alte cinci acuzații rămase împotriva lui Manafort, inclusiv spălarea banilor, frauda fiscală, nedăzvăluirea conturilor bancare străine, încălcarea legii federale de lobby și sperjur. Dar dosarul instanței spune că Manafort admite acțiunilor.

Manafort se confruntă cu șapte acuzații la Washington și se confruntă cu alte 10 posibile acuzații în Virginia. Încă nu este clar ce se va întâmpla cu aceste acuzațiile din Virginia.

Paul Manafort a fost găsit vinovat pentru opt fapte de fraudă fiscală.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday