Domeniul de 1,100 hectare din California, a fost scos la vânzare în 2015, pentru 100 milioane de dolari. În cei cinci ani de atunci, casa a fost scoasă și reintrodusă pe lista de vânzare de multe ori, cel mai recent preț cerut fiind de 31 milioane de dolari. 

Michael Jackson a plătit aproximativ 20 de milioane de dolari pentru Neverland, în 1987, numind-o după o insula fictivă din povestea Peter Pan. La origine o fermă, aceasta a fost transformată într-un complex de divertisment pentru copii, construind o grădină zoologică și un amplu spațiu de joacă. 

Între 1990 și 2000, reședința a fost centrul scandalului în care a fost implicat Michael Jackson, existând suspiciunea că ar fi fost locul unor abuzuri sexuale. După ce a fost judecat de pedofilie și achitat în 2005, cântărețul s-a mutat în Los Angeles, unde a și murit în 2009. 

Fosta reședință a artistului a fost redenumită Sycamore Valley Ranch (în traducere – Ferma din Valea Paltinilor), și a suferit o renovare masivă după moartea acestuia.

Sursă alternativă: BBC

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday