Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mick Schumacher (@mickschumacher)


”Numele Schumacher își va face revenirea în Formula 1 în 2021, după ce Haas a încheiat un acord cu Mick, fiul celui care a fost campion mondial de șapte ori, Michael Schumacher” își începe organismul de organizare a competiției postarea pe site-ul oficial.

Va face echipă cu Nikita Mazepin, sub ”culorile” americanilor de la Haas. Cei doi îi vor înlocui pe Kevin Magnussen și Romain Grosjean, al cărui monopost a luat foc în weekend, în urma unei ciocniri care a venit după un viraj greșit.

Mick Schumacher concurează de doi ani în Formula 2 pentru Ferrari, unde acum este lider cu numai o cursă rămasă de disputat. În 2018, a câștigat titlul în Formula 3.

”Sunt foarte fericit să confirmă că Schumacher va fi pilotul nostru. A învățat foarte multe în Formula 2 și și-a câștigat promovarea” a spus Guenther Steiner, directorul echipei Haas. ”Perspectiva de a concura în Formula 1 mă face extrem de fericit. Nu am cuvinte. Mereu am crezut în visul meu, care urmează să se împlinească” a spus și tănărul pilot.

Mick se va pregăti încă de pe acum cu Haas, în cadrul sesiunilor de la Marele Premiu din Abu Dhabi.

Amintim, pilotul englez Lewis Hamilton (Mercedes) a egalat recordul lui Michael Schumacher pentru cele mai multe titluri câștigate (7) și l-a depășit pe cel pentru cele mai multe victorii pe circuit (92).

Surse alternative: blog Formula 1, Haas F1.

Sursa foto: Facebook.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday