Decizia de vot a fost luată aseară. Ne vom abține la voturile pentru candidatura miniștrilor din acest guvern. Este responsabilitatea domnului Dacian Cioloș să-și facă majoritatea. Eu vorbesc pentru PNL, este decizia partidului de a asigura cvorum, dar de a nu vota acest guvern”, a declarat liderul PNL.

Florin Cîțu a continuat: ”Eu cred că ne arătăm aici maturitatea, pentru că nu vom vota împotrivă. Parlamentarii PNL nu se vor ridica de la masă. Niciun alt partid nu poate să cenzureze deciziile Partidului Național Liberal. În acest moment arătăm deschidere. Am spus că toate soluțiile sunt pe masă. În acest moment decizia este de a nu guverna”.

Amintim că astăzi, începând cu ora 10, vor avea loc în comisiile de specialitate audierile miniștrilor propuși de USR. Mâine, în plenul reunit, vor avea loc dezbaterea și votul de încredere.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday