Premierul desemnat le-a trimis astăzi un document liderilor partidelor prin care cere un armistițiu – susținerea guvernului, până trecem de această iarnă. Este un armistițiu pentru o perioadă limitată de timp. Mai discutăm apoi. Este un guvern minoritar, PNL-UDMR”, a declarat președintele PNL.

Principalele declarații:

Celelalte partide continuă să rămână cantonate în pozițiile pe care le aveau înainte de nominalizarea domnului Ciucă, deși în spațiul public spun că această criză ar trebui depășită.

Venim astăzi cu un element nou pentru a avea un guvern cu puteri depline în perioada următoare. Premierul desemnat le-a trimis astăzi un document liderilor partidelor prin care cere un armistițiu – susținerea guvernului, până trecem de această iarnă. Venim cu acest document pe care-l semnăm toți liderii politici.

Este un armistițiu pentru o perioadă limitată de timp. Mai discutăm apoi. Întâi să vedem răspunsul liderilor politici. Este un guvern minoritar, PNL-UDMR.

Un armistițiu nu se face între prieteni, ci între inamici. Este vorba despre soarta României, soarta românilor. Nu vom ajunge la niciun punct comun dacă toate partidele își urmăresc doar interesul.

Am trimis acest document, acum așteptăm răspunsul. Eu sper să vină cât mai repede, poate chiar astăzi. Apoi ne așezăm la masă și vom vedea”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday