Noul film a strâns în primul weekend de la lansare peste 253 de milioane de dolari din vânzări doar în SUA și peste 334 de milioane de dolari în rândul cinematografelor din restul lumii, obținând astfel un total de peste 587 de milioane de dolari. 

Totodată, noul film Marvel a depășit și recordurile pentru 2021, cu cele mai bune încasări de weekend din acest an, depășind cu mult pragul precedent stabilit tot de o producție a Marvel, “Venom: Let There be Carnage” – puțin peste 90 de milioane de dolari în weekendul de debut din SUA.

Compania americană din domeniul cinematografiei, Marvel Cinematic Universe, deține acum primele trei locuri în topul filmelor cu cele mai bune debuturi din istorie, “Spider-Man: No Way Home” fiind depășit de cele două filme din seria Avengers: “Infinity War” și “Endgame” (cu încasări de peste 1,2 miliarde de dolari la nivel global în primele zile de la lansare). Ulterior,  Endgame a detronat pelicula “Avatar” în clasamentul celor mai mari încasări din istoria cinematografiei, când a generat venituri de peste 2,8 miliarde de dolari.

Surse alternative: CNBC, Variety

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday