Creatorii de conținut pot câștiga bani din videoclipuri cu o durată de până la un minut, cu o reclamă difuzată timp de 30 de secunde. Videoclipurile de peste trei minute pot fi însoțite de anunțuri de până la 45 de secunde.

Anterior, numai videoclipurile de trei minute sau mai lungi puteau genera bani cu anunțuri in-stream.

Creatorii de conținut, de videoclipuri și jocuri, companiile media, instituțiile culturale și companiile de toate dimensiunile vor beneficia de instrumentele și asistența necesară pentru a câștiga bani și pentru a prospera, indiferent dacă crearea și partajarea de conținut este o afacere principală, o sursă de venituri sau un mijloc care le-a menținut afacerea pe linia de plutire în timpul pandemiei” precizează Facebook într-un comunicat de presă.

Potrivit rețelei de socializare, în perioada 2019-2020, numărul creatorilor de conținut care câștigau echivalentul a 10 mii de dolari pe lună a crescut cu 88%, iar numărul celor care obțineau o mie de dolari pe lună a crescut cu 94%.

Sursă: Facebook.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday