SIEL INVEST distribuie în România o soluție profesională non-contact de detectare a temperaturii umane, ce permite măsurarea simultană a mai multor persoane de la distanță, ea fiind perfectă pentru companiile care își reiau activitatea în această perioadă și sunt obligate să asigure măsuri de prevenție a răspândirii Covid-19, pentru spitale, instituții de învățământ sau fabrici și birouri.

Soluția este dezvoltată de Dahua Techology și constă într-o cameră termală, care măsoară cantitatea de energie pe care o persoană o emite în raport cu împrejurimile sale, un senzor de calibrare a temperaturii și un echipament de înregistrare a datelor, cu inteligență artificială.

Astfel, sistemul Dahua Technology reprezintă o alternativă mai sigură, mai rapidă și fără contact în măsurarea temperaturii umane. În momentul detectării unei persoane cu temperatură ridicată, sistemul va emite o alarmă pentru a ușura planul de intervenție.

Soluția Dahua Technology se remarcă prin precizia măsurătorilor, având o marjă de eroare de doar +/- 0,3 grade Celsius, analiza și afișarea în timp real a temperaturii persoanelor, sistemul non-contact, măsurarea simultană a mai multor persoane și multiple configurații adaptabile fiecărei nevoi, avertizarea lipsei măștii de protecție, recunoaștere facială prin intermediul bazei de date, instalare și utilizare ușoară, suport tehnic permanent și livrare rapidă din stoc.

„Acestă tehnologie este rezultatul experienței acumulate în diferite țări ale lumii de o echipă de peste opt mii de specialiști. Ne bucurăm să putem oferi agenților economici din România o soluție performată, de ultimă oră, care va contribui la întoarcerea la serviciu în siguranță a angajaților sau la protejarea clienților. Este un sistem non-contact care oferă beneficii multiple, ceea ce îl face perfect pentru utilizarea în spitale, școli, clădiri comerciale sau zone rezidențiale”, a declarat Larisa Negru, Director General Siel Invest.

În prezent, cea mai răspândită metodă de verificare a temperaturii angajaților sau vizitatorilor, adoptată la scară largă și la noi în țară, este termometrul portabil. Această metodă implică însă utilizarea de personal sau operator suplimentar și limitează viteza de intrare a persoanelor într-un spațiu. De asemenea, această metodă implică distanțarea socială a operatorilor de subiecți la 1,5 m – 2 m, lucru greu de realizat.

„Situația epidemică la nivel național este critică încă. Cu avantajele sale tehnologice și de produs și cu experiența în industria de securitate, Dahua Technology, împreună cu Siel Invest, vor oferi un instrument inteligent pentru realizarea triajului epidemiologic sigur, rapid și precis.  Mai mult, Siel Invest a promovat activ și utilizarea terminalelor de control acces cu Recunoastere Facială și detecție a temperaturii,  ce pot verifica, de asemenea, mai sigur și mai eficient accesul în birouri”, a mai spus Larisa Negru. 

SIEL INVEST este o companie cu o activitate de peste 27 de ani în domeniu, având drept obiectiv principal distribuția echipamentelor destinate sistemelor de siguranță și securitate electronică. Misiunea companiei este de a oferi clienților garanția unor produse care să corespundă în totalitate celor mai exigente cerințe și așteptări.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday