După ce astăzi Profit.ro a scris, pe baza informațiilor dintr-un document al Ministerului de Finanțe, că rezerva financiară în valută a ministerului a scăzut în prima parte a anului și se situează cu aproape 2 miliarde de euro sub nivelul optim, Eugen Teodorovici a transmis că nivelul este în parametri.

Într-o intervenție la Digi 24, ministrul Finanțelor a spus: ,,Există, este suficient pentru finanţările din această perioadă”, adăugând că la nivelul ministerului nu există nicio problemă în buget.

Analiza integrală realizată astăzi de Profit.ro poate fi consultată aici.

De asemenea, privind avertismentul FMI legat de prognoza de creștere economică a României care va fi revizuită la 4-4,5%, de la 5,1% în prezent, ministrul a declarat: ,,O să am o discuţie cu reprezentanţii FMI de la Bucureşti pentru că aceste informaţii trebuie să fie foarte bine fundamentate. Execuţiile bugetare au arătat că lucrurile au stat aşa cum am estimat noi”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday