Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat, în legătură cu informațiile conform cărora Guvernul renunță la proiectul cu Banca Mondială pentru autostrada Comarnic – Brașov, că într-un proiect nu e importantă sursa de finanțare, ci modul în care acesta este implementat. Teodorivici spune că Ministerul Transporturilor a găsit o variantă mai rapidă pentru acest proiect.

“Într-un proiect nu e importantă sursa de finanţare, este important să faci acel proiect, iar Ministerul de Finanţe – Guvernul, prin Ministerul de Finanţe – să aleagă cea mai facilă, utilă, ieftină sursă de finanţare”, a explicat Teodorovici.

“Dânşii au găsit o altă  variantă mai rapidă de a face lucrurile să se întâmple pe acest sector de drum Comarnic-Braşov. Nu este importantă partea de finanţare, este importantă calea de a implementa un astfel de proiect. (…) Nu este nicio discuţie, niciun scandal, este o simplă opţiune a Ministerului Transporturilor pentru o altfel de finanţare”, a adăugat ministrul Finanţelor.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday