UPDATE: Clubul de fotbal confirmă că la bordul aeronavei se afla patronul Vichai Srivaddhanaprabha alături de alte patru persoane. Toți pasagerii au decedat în urma incidentului, potrivit unui mesaj postat pe site-ul Leicester City.

UPDATE: Patronul Leicester City și alte patru persoane s-ar fi aflat la bordul elicopterului, scrie Reuters, care citează o sursă apropiată clubului de fotbal.

Elicopterul patronului clubului de fotbal Leicester City s-a prăbușit azi noapte în apropierea stadionului King Power, imediat după meciul cu West Ham United din campionatul Angliei, scrie BBC.

Pentru moment nu se știe dacă Vichai Srivaddhanaprabha se afla la bord, însă o sursă apropiată acestuia a declarat pentru BBC că acesta s-ar fi aflat în elicopter.

Nu se știe câte alte persoane au fost la bordul elicopterului. Meciul s-a terminat cu o oră înainte ca avionul să decoleze, potrivit sursei citate.

Clubul de fotbal a publicat un mesaj pe pagina oficială, prin care a arătat că asistă poliția și serviciile de urgență „în tratarea unui incident major la King Power Stadium. Clubul va veni cu o declarație mai detaliată odată ce au fost stabilite informații suplimentare.”

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday