Într-un comunicat de presă, staff-ul de campanie al președintelui american anunță că va contesta alegerile și numește orice proiecții ale lui Joe Biden drept câștigător „false” și cursa electorală „departe de a fi finalizată”.

„Aceste alegeri nu s-au terminat. Prezentarea falsă a lui Joe Biden în calitate de câștigător se bazează pe rezultatele din patru state care sunt departe de a fi finale”, a declarat avocatul campaniei Trump, Matt Morgan.

Acesta a mai spus că Georgia se îndreaptă spre renumărarea voturilor, unde „cu siguranță se vor găsi buletine de vot numărate necorespunzător”. „Georgia se îndreaptă către o renumărare a voturilor, suntem siguri că vor fi găsite voturi colectate impropriu și că în cele din urmă președintele Trump va câștiga”, se arată în comunicat.

„Au existat multe nereguli în Pennsylvania, inclusiv faptul că oficialii electorali îi împiedică pe observatorii noștri voluntari să aibă acces la locațiile de numărare a voturilor. În Nevada, se pare că există mii de persoane care au votat în mod necorespunzător cu buletinele prin poștă. În cele din urmă, președintele este pe cale să câștige Arizona definitiv”, a mai spus Morgan.

Avocatul a mai acuzat că Joe Biden are „pretenții false” asupra Casei Albe și că Donald Trump va fi câștigătorul scrutinului.

Potrivit CNN, acest comunicat indică faptul că Donald Trump nu are nicio intenție în a-și recunoaște înfrângerea.

Sursă: CNN

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday