Ultima zi în care actuala echipă a site-ului mai redactează articole pentru Ziare.com este 7 iunie, urmând ca, din 8 iunie, conținutul și funcționarea să fie asigurate de noua echipă editorială și de noul administrator. În perioada următoare, Echipa se va concentra pe construcția noului site, SpotMedia.ro, care va fi lansat pe 15 iunie.

Declarația Echipei:

„În 13 ani am creat un brand puternic, de care suntem mândri, am crescut împreună cu cititorii noștri, cu respect față de ei, dar și față de misiunea noastră.

În noul proiect ne menținem valorile și principiile în numele cărora am înțeles până acum să servim interesul public, fără să ne subordonam oricăror interese private, economice sau politice.

Vom face în continuare ce știm să facem și ce ne place să facem: informăm corect, milităm pentru adevăr și valori sănătoase în societatea românească, avem opinii argumentate și conștiința că suntem în slujba publicului.

Alegem să facem un pas înainte și, pe lângă ce făceam până acum, ne vom asuma și vom promova un concept nou, jurnalismul constructiv care, credem, ar putea să ajute la schimbarea în bine pe care ne-o dorim în România.

Mulțumim cititorilor noștri pentru toată susținerea pe care am primit-o din partea lor în acești ani, ne-a ajutat de fiecare dată să mergem mai departe, să găsim soluții, să inovăm editorial și tehnologic, să rămânem fideli misiunii noastre.

Urăm succes noii echipe editoriale a Ziare.com. Noi revenim pe 15 iunie, vă așteptam pe SpotMedia.ro”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday