Liderul PSD a adăugat că pot fi puse sub semnul întrebării anumite anchete pe care Inspecția Judiciară le are în derulare:

Eu aș fi fost foarte bucuros dacă domnul ministru ar fi inițiat și dus până la aprobare OUG care ar fi permis actualei conduceri a Inspecției Judiciare să își ducă la capăt mandatul. Tocmai se pot pune sub semnul întrebării niște anchete care sunt în derulare. E destul de ciudat și de greu de înțeles de ce nu a făcut-o.

Alte declarații ale lui Liviu Dragnea: 

Din câte am înțeles, postarea lui Darius Vâlcov a fost o postare privată. Da, poate fi un gest nepotrivit, dar nu cred că trebuie să fie demis. A fost o acțiune nefericită. Va fi o decizie a doamnei premier, dacă mai rămâne domnul Vâlcov în cabinet. Am citit reacția institului evreiesc, sunt un susținător recunoscut al organizațiilor evreiești, eu cred că nu poate fi acuzat Darius Vâlcov.

Sunt afirmații foarte grave făcute de doamna Firea (n.r. despre acuzațiile privind conversațiile de pe WhatsApp care ar fi fost interceptate), cred că ar trebui să facă plângeri sau să aducă dovezi. Deocamdată văd că se situează în zona celor care critică PSD-ul.

Eu cred că mai sunt acoperiți în PSD, nu mai știu câți mai sunt, dar cred că mai sunt. Nu m-am gândit niciodată la doamna Firea ca făcând parte din această categorie. O să o rog pe doamna premier să iasă public și să spună despre tot ceea a făcut pentru primăria Capitalei și ce sprijin a primit primăria. Nu înțeleg de ce doamna Firea face aceste jocuri.”

 

 

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday