Pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 38, pe sensul către Capitală, în zona localității Fundulea (Călărași), au avut loc două coliziuni în care au fost implicate 7 autovehicule, evenimente în urma cărora o persoană a solicitat îngrijiri medicale. 

Potrivit Poliției, traficul rutier este restricționat pe a doua bandă, circulându-se îngreunat pe prima bandă și pe cea de urgență.

De asemenea, Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Brașov-Ploiești-București, astfel:

  • Comarnic: pe sensul către Brașov, coloană între km. 104+500 de metri – 106, iar pe sensul către București, coloană între km. 112 – 108;
  • Aglomerație este înregistrată pe raza stațiunilor Predeal, Azuga, Bușteni și Poiana Țapului, fiind formate coloane de autoturisme pe ambele sensuri;

Polițiștii acționează pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Pentru evitarea aglomerației pe principalele artere rutiere, călătoriile trebuie planificate din timp, cu luarea în considerare a rutelor alternative și a intervalelor orare.

Astfel, pentru DN 1 Brașov – Ploiești – București, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

  •  DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – Autostrada A3 – București;
  • DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București;
  • DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – DN 71 – București;
  • DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday