Donald Trump i-a cerut consilierului său pentru securitate naţională să îl invite la Washington pe Vladimir Putin, a anunţat joi purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, într-un mesaj pe Twitter.

Sarah Sanders a anunțat invitația la mai puțin de o oră după ce Senatul, condus de republicani, l-a mustrat pe președintele Donald Trump pentru că a luat în considerare cererea Rusiei de a interoga oficiali americani, alimentând și mai mult nemulțumirile în legătură cu relația președintelui cu Putin, după summitul de la Helsinki.
Într-o rezoluție adoptată, joi, senatorii au cerut Statelor Unite să refuze solicitarea Rusiei de a interoga oficiali americani.

Trump afirmase, cu câteva ore înainte, că așteaptă cu nerăbdare a doua întâlnire cu Putin. Despre prima, care a avut loc luni, la Helsinki, Trump a afirmat că “a fost un mare succes, mai puţin pentru adevăratul duşman al poporului, media de Fake News”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday