Donald Trump atacă dur Iranul pe Twitter, într-o postare adresată președintelui Hassan Rouhani.

”Pentru președintele iranian Rouhani: Să nu mai ameninţi vreodată Statele Unite sau vei suporta consecinţe cum puţini în istorie au suportat. Nu mai suntem o țară care să tolereze vorbele voastre demente care promovează violența și moartea. Aveți grijă!”, a scris Trump pe Twitter cu majuscule.

Mesajul lui Trump vine la doar o zi de la o declarație a președintelui iranian Rohani, care a amenințat: “Americanii trebuie să înţeleagă că pacea cu Iranul este mama oricărei păci, iar războiul cu Iranul este mama tutuor războaielor”.

„Suntem garantul securităţii acestei strâmtori dintotdeauna, deoarece mereu am spus să nu vă jucaţi cu coada leului, altfel veţi regreta”, a adăugat Rouhani.

Acesta a vorbit cu câteva ore înainte de un discurs aşteptat al secretarului de stat american Mike Pompeo privind Iranul. SUA încearcă să sporească constant presiunea asupra Iranului, după retragerea din Acordul Nuclear Iranian.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday