Președintele SUA Donald Trump anunță pe Twitter că o delegație americană se află în Coreea de Nord pentru a stabili detaliile summit-ului cu Kim Jong Un și își exprimă încrederea în potențialul strălucit al Coreei de Nord. “Delegația noastră a sosit în Coreea de Nord pentru a pregăti summitul dintre Kim Jong Un și mine. Cred cu tărie că Coreea de Nord are un potențial strălucit și într-o zi va fi o națiune puternică din punct de vedere economic și financiar. Kim Jong Un este de acord cu mine pe acest subiect. Așa se va întâmpla!”, a scris Trump.

Summit-ul, care a fost inițial programat pentru 12 iunie în Singapore, a fost anulat săptămâna trecută de Donald Trump care, într-o scrisoare către Kim, a făcut referire la comentariile oficialilor nord-coreeni, care l-au numit pe vicepreședintele american Mike Pence „un politician marionetă”, scrie News.ro

Citește mai mult pe profit.ro

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday