“Voi fi acolo. Zi istorică!” a scris Trump pe Twitter, distribuind un clip care promovează un așa-numit “Marș pentru Trump”, programat pentru 6 ianuarie, la Washington. În ziua respectivă, Congresul va certifica rezultatul alegerilor din noiembrie, o acțiune mai degrabă ceremonială, în care Președintele Senatului (vicepreședintele Mike Pence) va număra voturile exprimate pe 14 decembrie de Colegiul Electoral al SUA.

Anterior, echipa lui Donald Trump a încercat să inițieze un proces, respins de Justiție, care să-l forțeze pe Mike Pence să refuze numărarea voturilor electorale și să invalideze astfel alegerile.

Acțiunile președintelui american produc îngrijorare la Washington, mai ales după ce Donald Trump a avut o discuție telefonică, sâmbătă, cu Brad Raffensperger, secretarul statului Georgia, în care i-a cerut acestuia să-i facă rost de “11.780 de voturi.”

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday