Cosmin Șandru, deputat în Parlamentul României, și Nicolae Florin Bitea, director general al Societății de Transport Public Timișoara și membru al PNL, sunt acuzați de dare de mită.

Potrivit procurorilor, la data de 01 octombrie 2021, în contextul în care urma să fie dezbătută și supusă la vot moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, cei doi i-au promis unui deputat al formațiunii AUR că apropiați ai acestuia vor fi numiți în posturi de conducere a unor instituții publice.

Pentru a beneficia de această “favoare”, arată DNA, deputatului AUR i s-a cerut să absenteze de la ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului din data de 05 octombrie 2021, în care urma să fie dezbătută și supusă la vot moțiunea.

La vremea respectivă, liderul AUR a prezentat presei înregistrarea făcută de deputatul Ciprian Stoica, căruia cei doi membri ai PNL i-au făcut oferta.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday