De altfel, compania nu a dezvăluit tarifele abonamentelor pentru nicio țară în care urmează să lanseze serviciul, dar nici o dată exactă când acesta va fi disponibil. Printre statele vizate se numără Bulgaria, Croația, Cehia, România, Grecia, Ungaria, Polonia.

Disney Plus a fost lansat în toamna anului 2019 și are 118 milioane de abonați. În Europa, serviciul este disponibil în prezent în Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Islanda, Irlanda, Italia, Luxemburg, Monaco, Olanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia, Elveția și Regatul Unit.

Serviciul oferă filme și spectacole de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic. Pe piețele internaționale selectate, include și noul brand de conținut general de divertisment, Star, prin care oferă producții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX și Searchlight Pictures.

În afara Europei, Disney Plus s-a lansat în Australia, Noua Zeelandă, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan și Hong Kong. 

Sursă alternativă: Variety

Sursă foto: Piotr AdamowiczDreamstime

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday