Următoarele filme, “Peter Pan și Wendy” și “Pinocchio” (cu Tom Hanks) vor fi lansate direct pe platforma celor de la Disney, ocolind cinematografele. 

Disney spune că plănuiește să producă 10 noi seriale TV și filme în francizele sale, Marvel și Star Wars, în următorii ani. Serialele TV din seria Star Wars ce vor debuta pe Disney+ sunt The Mandalorian, Andor și două serii animate, The Bad Batch și A Druid Story. Alte 15 emisiuni live și 15 lungmetraje Disney Animation și Pixar vor fi disponibile pe serviciul de streaming. Directorii spun că audiența ar trebui să se aștepte la ceva nou în fiecare săptămână. 

Platforma de streaming Disney+ a fost lansată anul trecut și a ajuns la un număr de 86,8 milioane de abonați, depășind estimările companiei.

Disney este al doilea producător major care anunță că va da prioritate filmelor lansate pe internet, chiar dacă asta va afecta rețelele de cinematografe, după ce Warner Brothers a anunțat săptămâna trecută că toate cele 17 producții de anul următor, vor debuta pe HBO Max, în aceeași zi în care vor fi lansate și în cinematografe.  

Industria cinematografică a avut mult de suferit din cauza crizei provocate de coronavirus, iar cinematografele au nevoie de conținut pentru a atrage clienții, dar producătorii doresc să-și satisfacă audiența care nu este încă pregătită să se întoarcă în sălile de cinema. 

Sursa: BBC

Foto: Unsplash/Michael Marais

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday