Președintele rus Vladimir Putin nu va fi invitat să se adreseze Congresului SUA dacă acceptă invitația președintelui Donald Trump de a vizita Washingtonul, a declarat Paul Ryan, șeful Camerei Reprezentanților și unul dintre liderii Partidului Republican, scrie Reuters.

,,În mod cert nu îi vom oferi lui Vladimir Putin invitatia de a participa la o ședință a Congresului. Este ceva rezervat aliaților”, a mai spus el.

Întrebat despre invitația adresată de Donald Trump Ryan a declarat că o susține dacă mesajul este ,,nu vă mai amestecați în țara noastră, nu mai încălcați suveranitatea noastră”. ,,Acesta este mesajul care contează. Putem fi mereu mai fermi în privința asta”, a adăugat Ryan.

Donald Trump și-a atras critici dure după ce a sugerat că are încredere mai mare în președintele Rusiei decât în evaluarile serviciilor secrete americane privind ingerinșele electorale ruse.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday