Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Atilla, a semnat ordinul pentru acordarea unei “alocații de hrană” în valoare de 100 de lei, sub forma a cinci bonuri de masă, pentru persoanele care se vaccineză anti-Covid cu schemă completă.

Conform ordinului adoptat, vor beneficia de ajutor toate persoanele care s-au imunizat cu schemă completă după intrarea în vigoare a ordonanței de urgență, după 31 august 2021.

Bonurile de masă pot fi ridicate de la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriu de specialitate, în funcție de locul în care au efectuat imunizarea. Voucherele pot fi ridicate în termen de 60 de zile de la data inoculării ultimei doze.

Estimăm că voucherele vor putea fi distribuite în centrele de vaccinare, cabinetele medicilor de familie și ambulatoriile de specialitate începând cu luna octombrie. Ordinul emis astăzi finalizează cadrul legal. Imediat după publicarea în Monitorul Oficial vom asigura resursele bugetare, după aceea tipărirea și distribuirea tichetelor de masă“, a precizat ministrul interimar al Sănătății.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday