Deputatul PSD de Buzău, Sebastian Radu, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus la mijlocul lunii noiembrie. Acesta a fost transportat de la Spitalul Județean din Buzău la un spital din București, după ce starea sa s-a agravat. Ulterior, familia a solicitat transferul la un spital din Germania.

Sebastian Radu avea 49 de ani și a fost ales deputat pe listele PSD Buzău, la alegerile din 2016. Între octombrie 2012 și februarie 2015 a fost viceprimarul orașului Buzău. Până în decembrie 2017, a fost și consilier personal al primarului municipiului Buzău, Constantin Toma. 

Mesajul postat de Marcel Ciolacu pe Facebook:

”Am primit în această dimineață una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid.
Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna!
Condoleanțe familiei! Suntem alături de voi”.

Am primit în această dimineață una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 9 decembrie 2020

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday