Modern și elegant, dar accesibil și eficient – simplu și deliberat este noua definiție a ceea ce numim premium. Proiectat de la zero, cu performanță mai mare ca niciodată, XPS 13 Plus îți oferă posibilitatea să faci ce-ți place, dar cu stil.

Inovațiile tehnologice îl fac puternic, iar sub designul frumos ai multe de descoperit. Nu există partener mai bun decât noul XPS 13 Plus, dacă vrei să-ți creezi o lume proprie, o zi de mâine mai bună sau orice altceva îți place ție să faci.

XPS 13 Plus este primul XPS 13 proiectat cu un procesor Intel® Core™ 28W din a XII-a generație (de la 15W, generația anterioară), mai bine ventilat, fără creșterea zgomotului sau a temperaturii.

Experții Dell au eliminat funcțiile mai puțin folosite pentru a oferi o experiență completă, cu cel mai bun display de pe piață care îti va transpune viziunea în realitate. În plus, tehnologia de top a bateriei îți asigură o călătorie fără întreruperi. Iar cu Express Charge 2.0, îți încarci din mers laptopul cu până la 80% din capacitate în mai puțin de o oră. Oh, și… am menționat deja că este la fel de ușor și de subțire? Mai multă putere, fără să te îngreuneze suplimentar!

XPS 13 Plus este proiectat pentru a fi minimalist și modern. Tastatura elegantă, butoanele de funcții, touch pad-ul și zona de sprijin pentru mâini oferă un aspect curat, emblematic, ușor la atingere și completat de margini curbate și confortabile. Nu există spațiu pierdut – interfețele moderne simplifică designul general pentru a oferi o suprafață curată și armonioasă.

XPS 13 Plus este disponibil în culori atemporale, deschise (Platină) și închise (Graphit), cu un finisaj îmbunătățit al suprafeței, premium și senin. Echipa Dell a creat design coerent, ton în ton, pentru un aspect unitar. Experiența generată este cea a unei estetici moderne, creată intenționat pentru a emana simplitate.

Acum să vorbim puțin despre cum te face acest laptop să-l simți. Proiectată cu taste mai mari (zero-lattice), tastatura este confortabilă, netedă și eficientă la fiecare apăsare de tastă. Rândul de sus al tastaturii este acum mai aerisit, iar experiența tactilă îți permiți să comuți cu ușurință între media și tastele de funcție. Că tot vorbeam de aerisit și de simplificat, trackpad-ul tradițional a fost înlocuit cu un touchpad din sticlă fără sudură.

Pentru că procesul creativ este generat de simțuri, Dell Technologies a îmbunătățit atât imaginea cât și sunetul în noul XPS 13 Plus. Ecranul inovator InfinityEdge, cu patru fețe, oferă experiența de vizionare, practic, fără margini. Dell a redus numărul de straturi de pe display pentru a îmbunătăți claritatea și pentru a reduce greutatea. Când vine vorba de propria creație sau de urmărit o creație care îți place, bucură-te de un sunet mai puternic pe o suprafață dinamică, generată de boxe cvadruple cu un design îmbunătățit. Două difuzoare orientate în sus sunt ascunse sub tastatură, în timp ce difuzoarele orientate în jos sunt atașate pe bază. Rezultatul este un sunet de calitate, indiferent că e vorba de muzică, filme sau conferință.

Fabricare și aranjare atentă

Abordarea atentă dar minimalistă se extinde dincolo de design, pentru a cuprinde atât procesul de producție, cât și procesul de aranjare a componentelor. Acum există un proces de fabricație mai simplu și mai eficient, care onorează angajamentul Dell Technologies de lungă durată de a fi prietenoși cu mediul. Îndepărtând anumite trepte și reducând finisaje și materiale, echipa Dell a avut grijă să le îmbunătățească pe cele rămase pentru o reducere a amprentei generale de carbon. Ambalajul, complet nou, este fabricat din materiale 100% regenerabile.

Experiență vizuală și colaborativă

Având în vedere că lumea este mai digitală azi decât oricând, instrumentele de colaborare potrivite sunt esențiale. De aceea, Dell continuă să investească în ecosistemul din jurul PC-ului. Noul monitor pentru videoconferințe Dell UltraSharp 32 4K, tocmai a fost premiat la CES pentru inovație. Dispunând de camera web UltraSharp, microfoane cu matrice duală cu anulare a ecoului și difuzoare de 14W, acest monitor oferă cea mai bună experiență vizuală posibilă, făcându-te să te simți ca și cum ai fi acolo, în persoană.

Este primul monitor din clasa sa cu tehnologia panoului IPS Black.² Împreună cu VESA DisplayHDR 400, vă permite să vizualizați conținutul mai în detaliu cu rezoluție 4K, contrast și culoare – în timp ce ComfortView Plus reduce emisiile dăunătoare de lumină albastră și păstrează acuratețea culorilor. Camera web inteligentă este echipată cu un senzor CMOS 4K HDR Sony STARVIS™ pentru ajustări ale luminii, capacitate de încadrare automată AI, funcții de securitate inteligente integrate și claritate vizuală îmbunătățită.

Apoi sunt capabilitățile de videoconferință. Noul UltraSharp este certificat pentru Microsoft Teams și vine cu funcții de confidențialitate și productivitate – permițându-vă să activați și să dezactivați cu ușurință sunetul, să activați/dezactivați camera cu SafeShutter și să vă conectați și să vă deconectați rapid.

Și mai și arată grozav! Designul sofisticat cu finisajul său argintiu platinat completează atât spațiile de acasă, cât și la birou. Estetica este păstrată aerisită, iar porturile extinse și opțiunile de conectivitate vă permit să transformați monitorul într-un hub de productivitate.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday