Inspectoratul General pentru Situații de Urgență informează că un incendiu are loc în localitatea I. L. Caragiale din Dâmbovița. Arde o hală de depozitare pentru diferite substanțe, inclusiv pentru solvenți pentru vopsea, și o hală unde este depozitat polistiren. IGSU transmite că flăcările s-au manifestat pe 2000 de metri pătrați la depozitul de vopsea, dar s-a extins apoi pe 4000 mp.

UPDATE: La acest moment, pompierii militari au reușit limitarea flăcărilor, fiind eliminat pericolul extinderii la vecinatăți.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 4000 mp, și, ulterior, s-a extins la o a doua hală situată in proximitate.

Flăcările au cuprins o suprafață de două mii de metri pătrați.

Arderea s-a propagat și la o hală învecinată în care se află depozitat polistiren, pe o suprafață de aprox. 400mp.

“Având în vedere amploarea evenimentului, pentru lichidarea incendiului acționează 14 autospeciale de stingere (12 ISU DB + 2 ISU PH)”, transmite IGSU.

Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecția comunităților aflate în proximitatea zonei de manifestare, ISU Dâmbovița va transmite un mesaj de avertizare, prin intermediul sistemului RO-ALERT.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday