Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița arată că în ultimele șapte zile, în județ s-au înregistrat 211 cazuri de coronavirus. Potrivit hotărârii CJSU Dâmbovița, de miercuri, 15 septembrie, se instituie:

  • obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, în spațiile publice deschise, cum ar fi piețe, târguri, oboare, bâlciuri, talciocuri, zone de așteptare (stații de autobuz, peroane, autogări) pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.
  • obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, pe o rază de 50 de metri în exteriorul unităților de învățământ din județul Dâmbovița.

Conform Prefecturii Dâmbovița, incidența cumulată la nivelul județului, în ultimele 14 zile, este de 0,53. La informarea de astăzi a Grupului de Comunicare Strategică, au fost declarate 55 de cazuri noi identificate în județ.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday