Anunțul a fost făcut de fostul premier în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV. Dacian Cioloș a mai spus că nu s-au stabilit încă listele de candidaturi: ,,O să vedem după ce partidul va fi lansat, după ce vom decide care va fi strategia. Nu mă feresc să spun lucruri, însă nici nu vreau să fac afirmații înainte de a lua decizii în partid. Vom decide care e strategia de participare în alegeri. Eu voi fi disponibil la dispoziția partidului pentru a candida acolo unde partidul consideră că sunt cel mai util”.

Întrebat cine este candidatul la prezidențiale pe care partidul său îl va susține, Cioloș a răspuns că formațiunea nu a luat încă o decizie nici în această privință: ,.Mișcarea România Împreună va susține cu siguranță un candidat, indiferent cine va fi el, fie din interiorul partidului, sau din afara sa, un candidat care va rezona cu valorile și principiile pe care le susținem. Va fi un candidat care va câștiga alegerile și nu va fi de la PSD”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday