Liderul PLUS, Dacian Cioloș anunță printr-o postare publicată pe pagina sa de Facebook că în această după-amiază delegații Alianței 2020 USR-PLUS nu au fost primiți la ședințele pregătitoare votului în mai multe secții de votare din București și din câteva județe.

Dacian Cioloș precizează că au fost respectate toate procedurile legale prealabile și că acest incident ,,este un prim semnal de alarmă în ceea ce privește corectitudinea votului de mâine”.

,,Vreau să fiu foarte clar: nu vom accepta tertipuri de niciun fel care să pună în pericol corecta desfășurare a alegerilor în toate secțiile de votare din țară. Cerem să fie respectate toate normele privitoare la dreptul la vot și la corectitudinea votului. Suntem gata să apelăm la orice mijloace legale pentru a proteja aceste valori. Îndemn reprezentanții noștri în secțiile de votare să nu se lase intimidați atunci când știu că au legea de partea lor”, a mai transmis fostul premier.

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday