Fostul fotbalist de la Newcastle a fost găsit decedat sub dărâmături, a anunțat agentul său. Săptămâna trecută, acesta fusese identificat greșit și raportat ca fiind în spital.

Agentul fotbalistului a dat vestea pe Twitter, multumindu-le fanilor acestuia: Cu mare durere în inimă trebuie să vă anunț că, din păcate, trupul lui Christian Atsu a fost recuperat în această dimineață. Cele mai profunde condoleanțe se adresează familiei și celor dragi. Aș vrea să profit de această ocazie pentru a le mulțumi tuturor pentru rugăciuni și sprijin”.


Christian Atsu a jucat timp de opt ani la mai multe cluburi din Premier League, inclusiv la Chelsea, Bournemouth, Everton și Newcastle. S-a mutat în Turcia în luna septembrie unde a semnat un contract pe un an cu clubul Hatayspor.

Conform Reuters, peste 45 de mii de oameni au murit în cutremurele care au lovit Turcia și Siria. Numărul morților în Turcia este de 39.672, în timp ce în Siria sunt raportate peste 5.800 de morți.

Surse alternative: Reuters, SkyNews

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday