Uruguay și Coreea de Sud s-au întâlnit de la ora 15 (România) în primul meci din Grupa H, din care mai fac parte Ghana și Portugalia. Pe hârtie, sud-americanii plecau ca favoriți, datorită numelor cunoscute care fac parte din echipă – Godin, Gimenez, Valverde, Bentacur, Suarez.

Totuși, prima repriză a fost una echilibrată, cu câte o mare ocazie de a înscrie pentru fiecare echipă. Primii care au ratat au fost sud-coreenii, în minutul 34. Atacantul Hwang Ui-Jo a fost găsit liber în careu, la șase metri, dar șutul acestuia a trecut peste poarta apărată de Rochet. În minutul 43, Diego Godin a reluat cu capul o centrare din corner, dar mingea a lovit bara și a ieșit în aut.

Repriza a doua a fost la fel de echilibrată. Nicio echipă nu și-a creat mari șanse de gol, până în minutul 89. Federico a șutat puternic, de la distanță, însă mingea a lovit stâlpul porții și a ieșit în aut. Imediat după, Heung-Min Son, vedeta echipei sud-coreene a tras de la marginea careului, dar mingea a trecut pe lângă. La această partidă, românul Istvan Kovacs a fost delegat arbitru de rezervă.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday