Portughezii au dominat prima repriză a partidei și au deschis scorul în minutul 17 prin Goncalo Ramos, care a înscris cu un șut în forță, din interiorul careului, la colțul scurt, chiar sub vinclu. Fundașul portughez Pepe a înscris în minutul 33, după o lovitură de colț executată cu mare precizie de Bruno Fernandes. Prima parte a meciului s-a incheiat cu scorul de 2-0 în favoarea naționalei Portugaliei.

Goncalo Ramos a reușit dubla în repriza secundă (minutul 51), iar 4 minute mai târziu Raphael Guerreiro trimite pe lângă portarul elvețian. Elvețienii reușesc să înscrie și ei singurul gol în partida din această seară, în minutul 58. Goncalo Ramos (Portugalia) reușește hat-trick-ul în minutul 67, iar ultimul gol al partidei a fost înscris de Rafael Leao, în prelungiri. Cristiano Ronaldo a intrat pe teren în minutul 73, reușind să înscrie, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

Portugalia o va întâlni în sferturi pe naționala Marocului, meci care se va disputa sămbâtă (10 decembrie), de la ora 17:00.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday