Meciul a început cu Uruguay în atac, iar Mathias Olivera a șutat pe poartă în minutul 2, dar mingea a trecut cu mult pe lângă poarta lui Costa. După doar un minut, Cristiano Ronaldo i-a pasat cu umărul lui William Carvalho care a trimis un șut puternic peste poarta Uruguayului. În minutul 7, Rodrigo Bentancur a primit un cartonaș galben după un fault asupra lui Dias. A fost al patrulea fault în doar șapte minute.

Sud-americanii au fost cei ce au avut prima mare ocazie a meciului. Bentancur a driblat toată apărarea portugheză, dar a fost blocat de portarul Costa la 11 metri de poartă.

În minutul 38, portughezul Ruben Neves l-a faultat pe Oliveira la 20 de metri de careu și a primit al doilea cartnaș galben al meciului.

În minutul 52, Joao Felix a șutat de la zece metri în plasa laterală a porții Uruguayului. După două minute, Bruno Fernandes a deschis scorul pentru Portugalia. Inițial, a părut că a centrat mingea în careu, iar aceasta a fost lovită cu capul de Cristiano Ronaldo. Totuși, după mai multe verificări, s-a dovedit că atacantul portughez nu a atins mingea, iar FIFA l-a creditat pe Fernandes ca fiind marcatorul.

În ultimele 25 de minute ale partidei, sud-americanii au atacat în repetate rânduri poarta lui Costa, însă fără succes. În minutul 75, uruguayanul Maximiliano Gomez a trimis un şut de la marginea careului mare, dar mingea a lovit bara. Portughezii au primit o lovitură de la 11 metri după ce Gimenez a atins mingea cu mâna. Lovitura a fost transformată de Bruno Fernandes, în prelungiri. Același Fernandes lovit bara cu un șut de la marginea careului Uruguayului, în minutul 90+8.

Foto: Flashscore

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday