Japonezii au căutat deschiderea scorului încă din primele minute ale partidei și au avut prima mare ocazie de gol la 12 minute de la debutu primei reprize – mingea trece pericolus prin fața porții lui Keylor Navas (Costa Rica), dar nu este ajunsă de jucătorii japonezi. Prima parte a meciului s-a încheiat fără glouri, iar posesia mingii a fost în favoarea naționalei din Costa Rica (58%).

Imediat după pauză, Takuma Asano (Japonia) a trimis un șut de la marginea careului sub transversală, dar a fost respins portarul Keylor Navas (Costa Rica). Japonia a continuat să atace puternic, fără a reuși să înscrie. Keysher Fuller Spence (Costa Rica) marchează în minutul 81, după mai multe atacuri periculoase ale japonezilor. Naționala Japoniei a fost aproape de a egala șase minute mai târziu, după o serie de pase în careu.

Japonia ratează astfel șansa de a se califica în optimile Cupei Mondial din Qatar, fără grija următoarei etape. Următorul meci din grupa E, între Germania și Spania, se va disputa în această seară, de la ora 21:00. Spania are nevoie de o victorie pentru a se califica indiferent de rezultatul cu Japonia din etapa viitoare.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday