Brazilia a deschis scorul rapid, în minutul 7, prin Vinicius Junior, care a primit mingea în careu de la Raphinha și a avut timp să și-o pregătească pentru un șut bine plasat printre cinci jucători sud-coreeni. După doar 4 minute, Richarlison a fost faultat în careu și a obținut o lovitură de la 11 metri, executată de Neymar, care a dus scorul la 2-0. A fost reușita cu numărul 76 la națională pentru Neymar, care s-a apropiat la un gol de recordul lui Pele.

Richarlison a marcat al treilea gol al partidei în minutul 29, dintr-o pasă primită la șapte metri de poarta sud-coreenilor. A fost golul cu numărul 20 pentru acesta la echipa națională. În minutul 36, Vinicius i-a pasat perfect lui Lucas Paqueta în careu, care a marcat pentru 4-0.

Sud-coreenii au marcat golul de onoare printr-un șut puternic de la peste 20 de metri al lui Seung-Ho Paik, în minutul 76.

Neymar și Danilo au revenit în echipa Braziliei, după accidentările la gleznă din meciul de deschidere cu Serbia. Aceștia au lipsit de la victoria cu 1-0 în fața Elveției și de la înfrângerea cu 0-1 în fața Camerunului. Pe data de 9 decembrie, la ora 17, Brazilia va întâlni Croația. În meciurile de marți, vor juca Spania – Maroc (ora 17) și Portugalia – Elveția (ora 21).

Foto: Twitter/Brasil Football

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday