Australia a dominat în primele 20 de minute ale partidei. Tunisienii au avut prima mare ocazie, după un contraatac care a pornit din propria jumătate. La scurt timp după, Australia a deschis scorul în minutul 22, după o centrare deviată de un fundaș tunisian, reluată cu capul de vârful Mitchell Duke.

Tunisia a mai avut două ocazii de gol, în minutul 40 și în prelungirile primei reprize, echilibrate din punct de vedere al posesiei.

Repriza secundă a fost dominată de Tunisia, care a avut 67% posesie, mai multe ocazii și șuturi pe poartă. În minutul 70, Australia a fost aproape de a înscrie din nou, dar Mathew Leckie nu a putut ajunge la o minge trimisă în fața porții.

Este prima victorie a competiției pentru selecționata Australiei, care se clasează deocamdată pe poziția a doua în Grupa D. În celălalt meci, Franța și Danemarca se întâlnesc tot astăzi, de la ora 18:00.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday