În primul meci din Grupa D s-au întâlnit Danemarca și Tunisia. Primele zece minute au fost echilibrate, fără ocazii de gol. Prima șansă a apărut în minutul 11, când un șut deviat al tunisienilor a trecut aproape de poarta lui Kasper Schmeichel. În minutul 23, Tunisia a înscris, însă golul a fost anulat pentru o poziție clară de ofsaid.

Următoarea mare ocazie de gol le-a aparținut tot tunisienilor. Schmeichel a intervenit excelent și a respins în corner șutul atacantului advers. Înainte de pauză, danezii au făcut prima schimbare. Thomas Delaney a suferit o accidentare și a nu a mai putut continua jocul. După 45 de minute, cele două echipe au intrat la cabine la egalitate, 0-0.

A doua repriză a început în nota de dominare a danezilor, care au reușit să înscrie și ei în minutul 54, însă golul a fost anulat pentru o poziție evidentă de ofsaid. Cele mai mari ocazii de gol al danezilor au venit în minutele 68 și 69. Prima oară, Eriksen a șutat puternic, dar portarul a respins în corner. Același Eriksen a centrat din corner, însă Cornelius a trimis mingea cu capul în bară. În prelungirile partidei, arbitrul a consultat sistemul VAR pentru un posibil henț în careul tunisienilor, dar a luat decizia de a nu acorda penalty.

Fanii tunisieni au făcut o atmosferă foarte frumoasă pe stadion.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday