Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 5 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 4.893 de cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 30 decese, dintre care 6 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00“, precizează Grupul de Comunicare Strategică.

Ultima dată când a fost raportat un număr mai mare de cazuri a fost pe 11 noiembrie, când 5.416 de români au fost testați pozitiv pentru coronavirus. Spre comparație, ieri au fost raportate 3.900 de cazuri, iar la începutul săptămânii au fost înregistrate 1.756 de cazuri de infectare cu coronavirus.

În jurul orei 13:00, GCS va oferi date amănunțite despre situația deceselor din ultimele 24 de ore, despre numărul de pacienți internați în secțiile de terapie intensivă și de tratament, precum și despre numărul de teste efectuate și rata de pozitivare.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday